Taizemes virtuves klasika: Pad Thai
Pad Thai ir viens no klasiskākajiem Taizemes ēdieniem. Tas ir maigs, vokpannā gatavots ēdiens ar rīsu nūdelēm, olām, kāpostiem un pikantu mērci.
Padoms
Dekorējiet Pad Thai ar laima daiviņām un koriandru!
Sasmalcinātu vistu var aizvietot ar tādu pašu daudzumu malto vistas gaļu. Gatavo tāpat.
4 porcijas
Laiks: 15 minūtes
1 paciņa Santa Maria Rice Noodles
1 paciņa Santa Asian Wok Pad Thai
2 ēd.k. cepamā eļļa
400 g sasmalcināta vistas krūtiņa
300 g smalki sasmalcināts kāposts
1 mazs, sasmalcināts burkāns
1 sakulta ola
1 sauja rupji sasmalcināti zemesrieksti
Pagatavošana:
1. Pagatavojiet nūdeles saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma.
2. Apbrūniniet eļļā vistas strēmeles.
3. Pievienojiet sasmalcinātus kāpostus un burkānus, fritējiet vai cepiet 1-2 minūtes uz lielas uguns.
4. Atbrīvojiet uz pannas vietu un izcepiet olu, to apmaisot.
5. Rupji sagrieziet nūdeles, pievienojiet tās un vokpannā pagatavoto mērci. Ātri maisiet, līdz viss ir karsts.
6. Iemaisiet rupji sasmalcinātus zemesriekstus un servējiet.