Taco ar malto liellopa gaļu
Tako ir vislabākais vakariņu ēdiens! Klasika ir pildīt tako laiviņas ar aromātisku malto liellopu gaļu, dārzeņiem, gvakamoli, rīvētu sieru un tako mērci.
4 porcijas
Laiks: 20 minūtes
Pasniegšanai
- burciņa Santa Maria Taco mērce maigā
- 1 pac. Santa Maria Taco laiviņas
- salāti
- tomāti
- skābais krējums
- gvakamole
Tako gaļa
- 1 paciņa Taco garšvielu maisījums
- 400 g maltā liellopa gaļa
- 1 ēd.k. sviests/margarīns
- 1 dl ūdens
Pagatavošana
1. Apbrūniniet malto gaļu sviestā vai eļļā.
2. Pievienojiet garšvielu maisījumu un ūdeni. Samaisiet un
gatavojiet bez vāka apmēram 5-10 minūtes.
3. Uzkarsējiet tako laiviņas saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma
un sagatavojiet piedevas.
4. Pasniedziet laiviņas siltas, pildītas ar malto gaļu un gardām
piedevām!