Vistas gaļas bumbiņas. Recepte
Pagatavojiet vistas gaļas bumbiņas tradicionālo cūkgaļas kotlešu vietā. Uzziniet, kā tās padarīt izcili gardas!
4 porcijas
Laiks: 30 minūtes
Sastāvdaļas
2 ēd.k. rīvmaize
100 ml krējums
1 sīpols
500 g malta vistas gaļa
1 ola
1 tējk. sāls
2 šķipsnas Santa Maria Smaržīgie pipari
2 šķipsnas Santa Maria Malti melnie pipari, 39 g
2 ēd.k. sviests
1. Bļodā sajauciet rīvmaizi ar krējumu un ļaujiet tai pastāvēt 5
minūtes
2. Smalki sagrieziet sīpolu.
3. Pievienojiet sīpolu, maltu vistas gaļu, olu un garšvielas
rīvmaizes un krējuma maisījumam un labi samaisiet. Izveidojiet
gaļas bumbiņas.
4. Uzkarsējiet pannā sviestu un cepiet gaļas bumbiņas, līdz tās ir
gatavas - aptuveni 7 minūtes.