Vistas stilbiņi ar cidonijām un medu
Pasniedz ar sev iemīļotām piedevām! Vislabāk garšos ar sezonālo dārzeņu biezeņiem vai svaigiem salātiem.
Gatavošanas laiks: 1 h
Sastāvdaļas 4 porcijām:
- Vistas stilbiņi – 4 gab.
- Čili – 1 gab.
- Medus – 2 ēdamk.
- Cidonijas – 5–6 gab.
- Ķiploks – 1 gab.
- Sojas mērce Rimi (tumšā) – 2 ēdamk.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 170oC. Sagriež cidonijas 4 daļās, izņem
sēklas. Cepeštraukā liek cidonijas un vistas stilbiņus, ķiploku.
Sajauc sojas mērci ar medu un čili. Pārlej vistas stilbiņiem un tos
nedaudz apvārta. Cepeštrauku pārklāj ar foliju un liek cepties uz
30 minūtēm. Noņem foliju un apbrūnina vistiņas.
Receptes ir izstrādājis pavārs, Rimi gardēdis Normunds Baranovskis.