Parmezāna un vistas nageti ar kāpostu salātiem
Kraukšķīgi vistas gaļas nageti ar Parmezāna sieru un svaigu kāpostu salātiem. Kraukšķīgos nagetus pasniedziet kopā ar svaigo kāpostu salātiem!
4 porcijas
Vistas nageti
500 g vistas stilbiņu fileja
1 iepakojums Santa Maria Crispy Chicken Spice Mix
100 ml rīvēts Parmezāna siers
Kāpostu salāti
100 ml majonēze
1 ēd.k. krēmsiers
1 iepakojums Santa Maria Dip Mix American Ranch
200 g baltais kāposts
0.25 galviņa lapu kāposts
1 burkāns
1 laima sula
Santa Maria Rock Salt
1. Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 225 °C.
2. Sagrieziet vistas fileju 3x3 cm gabaliņos.
3. Lielā bļodā samaisiet garšvielu maisījumu vistas gaļas panēšanai
ar rīvētu Parmezāna sieru.
4. Pievienojiet vistas gaļas kubiņus un labi apmaisiet, lai visi
gabaliņi ir pilnībā pārklāti ar maisījumu.
5. Uz cepamās plātnes izklājiet cepamo papīru. Uzlieciet vistas
gaļu uz cepamās plātnes un cepiet krāsnī 15-20 minūtes.
6. Pagatavojiet mērci no majonēzes, krēmsiera un dip mērces
maisījuma. Nolieciet malā.
7. Sagrieziet balto un lapu kāpostu, sarīvējiet burkānu. Ieberiet
bļodā, pārslakiet ar izspiesta laima sulu un sajauciet kopā ar
mērci. Pievienojiet sāli pēc garšas.