Pašas garšīgākās kartupeļu pankūkas

Šīs ir garšīgākās kartupeļu pankūkas forever! Es šādas gatavoju diezgan bieži. Visvairāk man garšo tās ar mārrutku mērci (krējums un mārrutki).
Pankūkas pasniedz ar krējumu, ievārījumu, pikantu mērci, lasi, bekonu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pankūkas pasniedz ar krējumu, ievārījumu, pikantu mērci, lasi, bekonu.

Pagatavošana:

  1. Kartupeļus nomizo un sarīvē uz dārzeņu rīves. No kartupeļu masas notecina lieko šķidrumu. Pievieno olu, sasmalcinātus ķiplokus, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Samaisa.
  2. Uzkarsē pannā eļļu un izcep pankūkas, liekot pa 1 ēd.k. uz katru pankūku.
  3. Pankūkas pasniedz ar krējumu, ievārījumu, pikantu mērci, lasi, bekonu utml.

 Receptes autors: Rojs no Pipars.lv

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi - 1.kg (aptuveni)
  • Ķiploks - 3.daiviņas
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai

Saistītie raksti