Vistas šķiņķīši apelsīnos
Iesaka Rimi Gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis.
Nepieciešams:
- 8 vistas šķiņķīši ar kaulu
- 2 apelsīni
- 4 rozmarīna zariņi
- 8 timiāna zariņi
- 1 sīpols
- 1 ķiploks
- 1 ēd. k. itāļu garšvielas Selection by Rimi
- 2 ēd. k. olīveļļas
- 1 ēd. k. saldās paprikas pulvera
- 1 tējk. koriandra sēklu
- Sāls pēc garšas
Pagatavošana:
Sajauc 1 apelsīna sulu un norīvētu miziņu ar pārējām
sastāvdaļām un ierīvē vistas šķiņķīšus. Sakarsē
cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Liek visu cepeštraukā un
pievieno otru apelsīnu, sagrieztu šķēlēs. Cep 1 stundu.
Pasniedz ar iemīļotākajām piedevām, kartupeļu biezeni,
kuskusu, rīsiem vai bulguru.