Bulgura salāti ar ceptu sieru un 3 minūšu olu

Pagatavošanas ilgums: 20 minūtes, 4 personām

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sastāvdaļas 

  • 4 olas
  • 320 g tējas siera
  • 2 ēd. k. vīnogu kauliņu eļļas

 


Salātiem:

  • 60 g bulgura
  • 2 avokado
  • 3 tomāti
  • 6 redīsi
  • 2 saujas rukolas
  • 150 g jogurta Rimi GoodLife bez piedevām, 0%
  • Sāls un pipari pēc garšas

 

Pagatavošana 

Novāri bulguru, kā norādīts uz iepakojuma.

Vārošā ūdenī iegremdē olas un vāri precīzi 3 minūtes. Nekavējoties liec ledusaukstā ūdenī, lai atdziest. Nolobi.

Reklāma
Reklāma

Sagriez tējas sieru četrās vienādās daļās un apviļā no abām pusēm vīnogu kauliņu eļļā, apcep zeltaini brūnu no abām pusēm. Liec uz šķīvjiem. 

Novārītam bulguram pievieno redīsus, tomātus, avokado un rukolas lapas. Nav svarīgi, kā griezīsi dārzeņus – tos var griezt lielākos vai mazākos un arī nevienādos gabalos.

Pasniedz salātus ar ceptu sieru un uz pusēm pārgrieztu olu, pārlej ar jogurtu. Papildu garšai pievieno sāli un piparus.

 

 

 

Sastāvdaļas