Vistas krūtiņa ar ananasiem
Ļoti vienkāršs un ātri pagatavojams gardums, ko pasniegt kopā ar kuskusu.
Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 2 bundžas (katra 250 g) konservētu ananasu gabaliņu
- 2 olu baltumi
- 4 ēdk. eļļas
- 2 ēdk. sausā šerija (ja vēlies)
- 2 ēdk. sakapātu maurlociņu
- 2 ēdk. cietes
- sāls
Pagatavošana (25 minūes 4 porcijas)
Vistas filejas sagriez plānās strēmelītēs. Ananasus notecini un
šķidrumu pataupi.
Cieti sakul ar 2 ēdk. ūdens, olu baltumiem un sāli. Pievieno gaļu
un rūpīgi samaisi.
Vokpannā vai citā lielā pannā sakarsē eļļu, ieliec gaļu un uz
mērenas uguns maisot cep 2–3 minūtes. Pievieno ananasus un cep vēl
1–2 minūtes.
Iemaisi 4–6 ēdk. ananasu sīrupa, šeriju un sāli. Uzkarsē un
pārkaisi ar lociņiem.
No portāla Jauns.lv