Dažādu kāpostu sautējums ar desiņām

Tāpat kā daudzi sautējumi, arī šis ēdiens, uzsildīts nākamajā dienā, garšo vēl labāk.

 

Jo košāk un daudzveidīgāk, jo garšīgāk

FOTO: Shutterstock.com

Jo košāk un daudzveidīgāk, jo garšīgāk

Sastāvdaļas

  • 10 prāvas virziņkāposta lapas
  • 150 g rožkāpostu
  • 6 kartupeļi
  • 4 pusžāvētās kāpostu desiņas
  • 1–1,5 l buljona
  • 2 sīpoli
  • ½ tējk. ķimeņu
  • 40 g sakapātu valriekstu kodolu
  • sāls, malti melnie pipari, malts muskatrieksts


     

Pagatavošana (70 min 4 porcijas) 

Virziņkāpostus sagriez strēmelītēs, kartupeļus un sīpolus nomizo un sagriez gabaliņos. Rožkāpostus notīri un kacenu krusteniski iegriez. Desiņas sagriez šķēlītēs.

Katlā ielej buljonu, pievieno virziņkāpostus, rožkāpostus, kartupeļus un sīpolus un uz lēnas uguns vāri aptuveni 20 minūtes.

Pievieno desiņas un riekstus un turpini sautēt vēl pusstundu. Pieber sāli, piparus un muskatriekstu.
 

No portāla Jauns.lv

Reklāma
Reklāma

 

 

Sastāvdaļas