Vista ar zaļumiem un maskarpone sieru

Krāsnī ceptas vistas filejas kļūst īpaši sulīgas pateicoties maskarpones sieram, ja tas tām tiks pabāzts zem ādas.

Vistas krūtiņa pildīta ar maskapones sieru - patiešām sulīgi un garšīgi.

FOTO: Shutterstock.com

Vistas krūtiņa pildīta ar maskapones sieru - patiešām sulīgi un garšīgi.

Sastāvdaļas:

  • 4 vistas krūtiņas ar ādu
  • 1 glāze baltvīna
  • 25 g sviesta
  • 250 g maskarpones siers
  • 6-8 ēdk. sasmalcinātu zaļumu (pēc izvēles – pētersīļi, dilles, piparmētras, rozmarīns, maurloki)
  • 4 puravi, sagriezti gareniski



Pagatavošana:

Uzsildi cepeškrāsni uz 180 grādiem. Bļodā sajauc maskarpones sieru ar zaļumiem. Uzmanīgi pacel vistas ādu un zem tās paliec zaļumu sieru.

Puravus gareniski izklāj cepamajā traukā, ielej tur vīnu un virsū tiem liec vistas krūtiņas. Visu pārkaisi ar mazām sviesta piciņām. Liec cepties cepeškrāsnī uz 30 minūtēm.

Reklāma
Reklāma