Grilētas vistas filejas tako

Labs veids, kā ierasto tako garšu atsvaidzināt, ir tako laiviņas pildīt ar grilētu vistas fileju, kas iepriekš apsmērēta ar Santa Maria oriģinālo BBQ mērci. Garšu ansamblis nodrošinās labu maltītes pēcgaršu.

Laiks gatavošanai uz grila!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Laiks gatavošanai uz grila!

Sastāvdaļas:
2 gab. vistas filejas
Santa Maria BBQ mērce oriģinālā
Santa Maria Akmens sāls
čili pārslas
1 iepakojums Santa Maria Kviešu tortiļas, mazās
1 gab. burkāns
0.5 gab. sarkanais kāposts
1 gab. avokado
0.5 gab. laima sula
Santa Maria BBQ mērce oriģinālā
0.5 gab. sīpolloku buntīte

Pagatavošana: 
1. Vistas filejas apber ar sāli un čili pārslām. Filejas no visām pusēm apsmērē ar oriģinālo BBQ mērci. Vistas filejas grilē no abām pusēm uz grila pannas, tad 15 minūtes vēl cep 180 grādos cepeškrāsnī. Tādējādi vistas fileja būs sulīgāka.
2. Kamēr cepas vistas filejas, sagatavo pārējās tako sastāvdaļas.
3. Avokado saspaida ar dakšiņu un pievieno laima sulu un sāli. Burkānu un kāpostu sagriež.
4. Kad vistas filejas gatavas, tās sagriež šķēlēs.
5. Pagatavo tako - sākumā tako laiviņās iesmērē avokado, pa virsu kārto kāpostus un burkānus, tad vistu un visam pa virsu lej oriģinālo BBQ mērci. Pārber ar sagrieztiem lociņiem.

 

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas