Marinētas BBQ ribiņas
Sulīgas cūkgaļas ribiņas, iemarinētas Santa Maria BBQ mērcē ar burbonu, būs šīs grilēšanas sezonas hīts. Ātri un vienkārši!
Porciju skaits - 4
Sastāvdaļas:
1 kg cūkas ribiņas
Santa Maria BBQ mērce ar burbonu
Santa Maria Akmens sāls
bagete
Pagatavošana:
1. Cūkgaļas ribiņas apber ar sāli un dāsni apsmērē ar BBQ mērci ar
burbonu un atstāj iemarinēties uz 20 minūtēm.
2. Pēc tam ribiņas cep cepeškrāsnī 180 grādos apklātas ar foliju 40
minūtes, tad foliju noņem un cep vēl 15-20 min 200 grādos, līdz
ribiņas gatavas un brūnas.
3. Pirms pasniegšanas ribiņas vēlreiz apsmērē ar BBQ mērci ar
burbonu un pasniedz ar ķiploku bageti.