Kā izcept garšīgu saldo kartupeli
Apcepot saldo kartupeli šajās garšvielās, tas viegli uzsūc garšas. To var ēst kopā ar avokado salātiem, humusu un dažādām citām piedevām!
Sastāvdaļas:
- 2 lieli, nomizoti un taisnstūrīšos sagriezti saldie kartupeļi
- 1 tējkarote kanēļa
- 1 tējkarote paprikas garšvielas
- olīveļļa
- šķipsna sāls
Pagatavošana:
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
- Saldos kartupeļus kārto cepampannā, pārlej ar olīveļļu, kanēli, papriku un sāli.
- Ar rokām visu izmaisa, lai visi kartupeļi aplīp ar garšvielām.
- Cep apmēram stundu, ik pa laikam apmaisot (vismaz vienu-divas reizes).
- Cep līdz tie ir kļuvuši mīksti.
Recepte no: Deliciously Ella