Sulīgas cūkgaļas kotletes ar burkāniem
Burkāni, kas pievienoti maltajai gaļai, kotletēm piešķirs gan skaistu zeltainu nokrāsu, gan sulīgu, saldenu garšu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv
Lai kotletes būtu sulīgākas, tās cepot, uzliec pannai vāku.
Sastāvdaļas:
- 0,5 kg maltā cūkgaļa
- 2 burkāni
- 1 ola
- 1-2 ķiploka daiviņas
- sāls
- 1 ēdamkarote kartupeļu cietes
- eļļa cepšanai
Gatavošana
- Burkānu nomizo un smalki sarīvē.
- Maltajai gaļai pievieno sarīvētos burkānus, olu, sāli, ķiploku un kartupeļu cieti.
- Visu rūpīgi samīca, veido vidējas kotletes un cep uz pannas nelielā eļļas daudzumā no abām pusēm līdz kotletes zeltaini brūnas.
Ieteikums!
Cepšanas laikā pannai var uzlikt vāku, lai kotletes sanāktu sulīgākas.