Sulīgas cūkgaļas kotletes ar burkāniem

Burkāni, kas pievienoti maltajai gaļai, kotletēm piešķirs gan skaistu zeltainu nokrāsu, gan sulīgu, saldenu garšu. 

Lai kotletes būtu sulīgākas, tās cepot, uzliec pannai vāku.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lai kotletes būtu sulīgākas, tās cepot, uzliec pannai vāku.

Sastāvdaļas:

  • 0,5 kg maltā cūkgaļa
  • 2 burkāni
  • 1 ola
  • 1-2 ķiploka daiviņas
  • sāls
  • 1 ēdamkarote kartupeļu cietes
  • eļļa cepšanai

 

Gatavošana

  1. Burkānu nomizo un smalki sarīvē. 
  2. Maltajai gaļai pievieno sarīvētos burkānus, olu, sāli, ķiploku un kartupeļu cieti. 
  3. Visu rūpīgi samīca, veido vidējas kotletes un cep uz pannas nelielā eļļas daudzumā no abām pusēm līdz kotletes zeltaini brūnas. 
Reklāma
Reklāma

 

Ieteikums!

Cepšanas laikā pannai var uzlikt vāku, lai kotletes sanāktu sulīgākas.

Saistītie raksti