Cepts kabacis ar parmezānu

Šajā receptē noderēs arī mazie cukīni. Tos var negriezt ripiņās, bet gareniski uz pusēm, veidojot ceptas cukīni laiviņas ar parmezānu.

Veģetāra un vasarīga recepte!

FOTO: Shutterstock.com

Veģetāra un vasarīga recepte!

SASTĀVDAĻAS

  • 1 mazs Kabacis
  • 8 Ķiršu tomātiņi
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 čili pipars
  • 6 ēdk. rīvēts parmezāns vai cits cietais siers
  • 1 tējk. rozmarīns
  • Olīveļļa

 

PAGATAVOŠANA

  • Uzsilda cepeškrāsni uz 180 grādiem.

  • Ķiploku sarīvē, čili piparu un tomātiņus smalki sagriež. Bļodā sajauc visas iepriekšminētās sastāvdaļas, pievieno rozmarīnu.

Reklāma
Reklāma
  • Kabaci sagriez biezās ripiņās, izliek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Katru ripiņu pārkaisa ar sagatavoto maisījumu. Pašās beigās pārkaisa ar sieru. Cep 20-30 minūtes, līdz kabacis ir mīksts.

 

 

Recepte no jauns.lv

 

Sastāvdaļas