Dārzeņu pankūkas ar vistu
Ja ierastās maltītes vairs nesniedz prieku, izmēģinat ko jaunu. Šīs dārzeņu pankūkas ar vistu priecēs pat visprasīgāko gardēdi.
Sastāvdaļas:
- 100g milti
- 3 olas
- 60ml ūdens
- 400g cāļa gaļas šašliks bez kaula
- 150g svaigs kāposts
- 1 liels burkāns
- 1 ēd.k. rīvēts svaigs ingvers
- 1 ķiploka daiviņa
- krējums
- vasabi
- zaļie loki
- sojas mērce
- eļļa
- sāls, pipari
Pagatavošana (40 min 3 porcijas)
Gaļu sagriež mazos gabaliņos un apcep pannā. Burkānu sarīvē uz dārzeņu rīves. Kāpostu sagriež smalkos salmiņos.
Olas sajauc ar miltiem un ūdeni, pievieno apceptu vistas gaļu, burkānus, kāpostus, ingveru, smalki sakapātu ķiploku, pievieno sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. No šīs masas cep pankūkas.
Mērcei krējumu sajauc ar sasmalcinātiem lokiem un vasabi.
Pankūkas pasniedz ar sojas un krējuma mērci.