Lēni gatavots īru liellops
Iesaka Rimi Gardēdis Normunds Baranovskis.
Sastāvdaļas
- 600 g Īru liellopa lāpstiņas bez kaula Rimi
- 350 g pastas mērces Selection by Rimi
- 2 seleriju kāti
- 2 rozmarīna zariņi
- 200 ml ūdens
Piedevām
- 1 iepakojums Rimi Gourmand kartupeļu
- 2 paciņas mini burkānu Rimi
- 3 mazas bietes
- 150 g Briseles kāpostu
- 2 ēd. k. gī sviesta Rimi Planet
- Sāls
Pagatavošana
Īru liellopa lāpstiņu apsmērē ar pastas mērci, pievieno sagrieztus
seleriju kātus un rozmarīnu. Visu liec cepeša pannā ar vāku un cep
2 stundas 180 grādos. 40 min pirms cepšanas beigām pannā pievieno
dārzeņus (sagrieztas bietes, Briseles kāpostus, mini burkānus, visu
sajauktu ar gī sviestu). Cep, līdz gatavs, un pasniedz siltu.