Gaļas un kāpostu veltnīši

Ēdiens, kas atgādina bērnību, kad gaļa un kāposti bija mūsu ikdienas ēdienkartē. Tagad abas šīs sastāvdaļas ir savienotas kopā, un lieliski viena otru papildina. Veltnīši īpaši labi garšos ar kartupeļiem un svaigiem dārzeņu salātiem.
Gaļas un kāpostu veltnīši

FOTO: Shutterstock.com

Sastāvdaļas

  • 300 g gaļas mīkstuma
  • 700 g svaigu kāpostu
  • 1 sīpols
  • Zaļumi pēc izvēles
  • 1 ola
  • Sāls, svaigi malti melnie pipari

     

Pagatavošana

Gaļu nomazgā, samaļ, pievieno garšvielas, olu, smalki sagrieztu sīpolu un zaļumus.

Kāpostu lapas liek verdošā ūdenī, uzvāra, notecina uz sieta.

Kāpostu lapas ar lielu nazi sakapā un pievieno gaļas masai. Veido mazus, garenus veltnīšus, ko uz pannas no abām pusēm apcep brūnus.



 

Reklāma
Reklāma