Manu bērnu vismīļākais kabaču ēdiens: makaroni ar vistu un kabačiem
Kā apēst kabaci, vasaras otrajā pusē ir aktuāls temats. Šeit mūsu ģimenes bērnu iecienītā recepte, ko aizguvām no pavāra Normunda Baranovska.
Sastāvdaļas:
200 g vistas filejas
Eļļa apcepšanai
1 neliels kabacis
6 gab. ķirštomātu
1/2 citrona sulas
Sāls pēc garšas
250 ml saldā krējuma
250 g novārītas pastas
Rīvēts cietais siers pasniegšanai
Gatavošana:
- Vistu un kabaci sagriež nelielos kubos, tomātiņus uz pusi.
- Pannā apcep kabačus, tad vistas fileju. Pievieno sāli, tomātiņus un citrona sulu. Pielej saldo krējumu.
- Novāra, līdz mērce sāk biezēt. Pieliek novārītu pastu un savāra.
- Pasniedzot pārkaisa ar sieru.