Pildīta paprika. Cepam Airfryer fritierī!
Pildīta paprika ir mana vājība, taču pati to nezināmu iemeslu dēļ gatavoju retu reizi. Tagad, kad mūsu mājās ir "Philips Airfryer" karstā gaisa fritieris, nolēmu, ka paprika galdā jāceļ biežāk. Gatavošana ir vienkārša, rezultāts – lielisks!
Brīdinu, ka norādītās sastāvdaļas ir neprecīzas, parasti šādus ēdienus gatavoju “uz aci”. Piemēram, maltajai gaļai mēdzu pievienot iepriekšējās dienas rīsus – cik palikuši, tik pievienoju.
Sastāvdaļas:
3 paprikas
200 g maltās gaļas
1 ola
200 g vārītu rīsu
2 ķiploka daiviņas
1 neliels sīpols
Sāls, pipari un citas garšvielas pēc izvēles
Gatavošana:
- Maltajai gaļai pievieno olu, rīsus, smalki sagrieztu sīpolu, pierīvē ķiploku un pievieno garšvielas. Masu rūpīgi samīca.
- Paprikas nomazgā, izņem kātu un sēklas.
- Katru papriku piepilda ar malto gaļu, kārto Airfryer traukā.
- Cep 15-20min 180 grādu temperatūrā.