Visātrākās un vienkāršākās vakariņas – ceptas cūkgaļas strēmelītes

Steidzīgais dzīves ritms man licis izdomāt ātras receptes – šis cūkgaļas gatavošanas veids ir patiesi vienkāršs, ātrs un garšo visiem mūsu ģimenes locekļiem.
Cūkgaļas strēmelītes sajauc ar sojas mērci un cep uz pannas – un siltais ēdiens gatavs!

FOTO: Shutterstock.com

Cūkgaļas strēmelītes sajauc ar sojas mērci un cep uz pannas – un siltais ēdiens gatavs!

Sastāvdaļas:

1 kg cūkgaļas (kakla karbonāde vai karbonāde)

5 ēdamk. sojas mērces (ja vēlas sāļāku, tad var liet vairāk vai attiecīgi mazāk)

Eļļa cepšanai 

 

Pasniegšanai:

Reklāma
Reklāma

svaigi salāti pēc izvēles

 

Gatavošana:

  1. Cūkgaļu sagriež strēmelēs, kā redzams bildē.
  2. Uz uzkarsētas pannas liek gaļu, apslaka to ar sojas mērci (gaļu ar sojas mērci var sajaukt arī pēc tam).
  3. Gaļu maisot, cep to gatavu. 
  4. Pasniedz ar svaigiem salātiem un citām piedevām pēc izvēles. 
  5. Variācijai: pilnīgākai garšai gaļai var pievienot arī smalki rīvētu ķiploku.

Saistītie raksti