Šašlika marinēšana rabarberos

"Kā izmantoju rabarberus? Marinēju gaļu šašlikam vai cepetim. Labi aizstāj etiķi," ar to, kā tiek likti lietā raberberi, atklāj "Mammamuntetiem.lv" sekotāja Kitija.
Dalos ar recepti tiem, kam gards gaļas gabals ir pie sirds vairāk nekā kūkas gabaliņš! teic receptes autore Kitija.

FOTO: Shutterstock.com

"Dalos ar recepti tiem, kam gards gaļas gabals ir pie sirds vairāk nekā kūkas gabaliņš!" teic receptes autore Kitija.

Ģimenes portāla “Mammamuntetiem.lv” Facebook lapā lasītāji dalās savās labākajās rabarberu receptēs – tās vari skatīt šeit. Publicējam sekotājas Kitijas recepti, kā rabarberus izmantot šašlika vai cepeša marinēšanai.

 

Šašlika un cepeša marinēšana rabarberos

Reklāma
Reklāma
  • Lielu daudzumu rabarberu smalki sagriež (bet tā, lai pirms cepšanas var noņemt no gaļas), pievieno medu, sāli, piparus – izveidojas skābi salda marināde. 
  • Šašlikam paredzēto gaļu marinādē tur divas dienas. Ja šķiet, ka kādas garšvielas pietrūkst, pievieno pēc vajadzības. 
  • Cepeti marinē līdzīgi kā šašliku, tikai nepievienoju medu. 

Saistītie raksti