Makaroni ar saldo krējumu un vistas fileju. Viens, divi un gatavs!

FOTO: Lība Smildziņa
Gatavi makaroni ar gaļu uz pannas.
Pagatavošanas laiks: 15 minūtes
Sastāvdaļas:
500 g vistas filejas
½ paciņas spageti (man ļoti garšo “Dobeles dzirnavnieka” makaroni!)
250 ml saldā krējuma
Eļļa vistas filejas apcepšanai
Glāze ūdens vistas filejas sutināšanai
½ laima vai neliela citrona sulas
Lauru lapa, sāls un pipari pēc garšas
Gatavošana:

Uzvāra makaronus, saskaņā ar norādēm uz to iepakojuma.

Kamēr makaroni vārās, sagriež vistas fileju vienāda izmēra gabaliņos un nedaudz apcep eļļā uz pannas. Kad vista ir mazliet apcepta, jāpielej glāze ūdens, lauru lapa un jāsutina uz zemas uguns.

Kad ūdens ir kondensējies, pielej saldo krējumu, piespiež laima sulu (lai sabiezē mērce) un pievieno garšvielas. Pieieno gatavos makaronus, samaisa un vakariņas gatavas!