Ātrā ideja vakariņām: kā pagatavot vistas fileju, kad tā jau sen apnikusi

Mūsu ģimenē vistas gaļa ir tā, kuru patērējam visbiežāk. Jāatzīst gan, ka nereti mēdz aptrūkties ideju, kā to pagatavot tā, lai interesanti būtu gan pašiem, gan garšotu bērnam. Viena recepte, ko nereti izmantoju, jo zinu, to noteikti ēdīs arī mans četrgadnieks – vistas fileja saldā krējuma mērcē ar kaltētiem tomātiem.
Recepte, kas patiks arī pašiem mazākajiem.

FOTO: Shutterstock.com

Recepte, kas patiks arī pašiem mazākajiem.

Nepieciešams:

  • 500g vistas filejas
  • 250ml saldā krējuma
  • sauja saulē kaltētu tomātu eļļā
  • cietais siers
  • makaroni (es izmantoju Penne rigate)
  • citronpipari
  • garšviela vistas gaļai

 

Pagatavošana:

Reklāma
Reklāma
  1. Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos un apcep uz pannas kopā ar garšvielām
  2. Apceptajai gaļai pievieno smalki sagrieztus kaltētos tomātus un pārlej ar saldo krējumu
  3. Kad mērce “uzmetusi burbuli”, tai pievieno 3 ēdamkarotes rīvēta cietā siera
  4. Izvāra makaronus, kad tie gatavi, nolej ūdeni un pievieno mērci
  5. Visu kārtīgi samaisa un pasniedz uz dziļajiem šķīvjiem, apkaisot ar cieto sieru

Saistītie raksti