Kuskuss ar vistu un dārzeņiem – gatavo Maksims Busels

Pavasarī laiks vieglam ēdienam, tāpēc aktieris Maksims Busels Rimi šefpavāra Normunda Baranovska vadībā gatavo kuskusu ar vistu un dārzeņiem.
Ēdiens ar Ziemeļāfrikas pieskārienu.

FOTO: Publicitātes foto

Ēdiens ar Ziemeļāfrikas pieskārienu.

Nepieciešams:

4 cilvēkiem
Gatavošanas laiks: 30 minūtes
Izmaksas kopā: 9,81 eiro
Cena par porciju: 2,45 eiro

 

  • 400 g kuskusa 
  • 1 buljona kubiņš
  • 500 g cāļu šķiņķīšu 
  • 1 burkāns
  • 1 sarkanā paprika
  • 390 g tomātu pastas 
  • 1 vidējs baklažāns
  • 10 g svaigu pētersīļu
  • sāls un pipari pēc garšas

 

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

  1. Uzvāra ūdeni un izšķīdina tajā buljona kubiņu. Lieto šo buljonu, lai pagatavotu kuskusu: ber to lielā bļodā un pārlej ar karstu buljonu. 
  2. Cāļu šķiņķīšus vienmērīgi kārto gaisa friterī, pārkaisa ar sāli un pipariem. Iestata nepieciešamo temperatūru un laiku saskaņā ar ierīces instrukcijām, lai šķiņķīši kļūst kraukšķīgi un zeltaini brūni. 
  3. Nomizo un sagriež burkānu un sarkano papriku nelielos kubiņos. Baklažānu sagriež vidēja lieluma kubiņos. 
  4. Lielā pannā uz vidējas uguns apcepj sagrieztos dārzeņus, tad pievieno šķiņķīšus un tomātu pastu, nedaudz visu kopā pasutina. 
  5. Liek gatavo kuskusu traukā vai dziļākā šķīvī kā pamatu. Virsū kārto gatavos cāļu šķiņķīšus un sautētos dārzeņus. Pārkaisa ar svaigiem pētersīļiem. 

 

Noskaties arī VIDEO recepti

Saistītie raksti