Cepta pīles krūtiņa

FOTO: Shutterstock.com

Pīles krūtiņu liek marinādē, kas pagatavota no citrona sulas, sojas un medus. Kad gaļa iemarinējusies, to apcep uz pannas un tad liek cepeškrāsnī uz aptuveni 20 minūtēm. Kartupeļus ietin follijā un arī liek cepeškrāsnī. No sarkanā sīpola, sarkanvīna un liellopu gaļas buljona pagatavo mērci.

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Sarkanais sīpols - 1.gab
  • Kartupeļi - 400.gr
  • Citrons - 1.gab
  • Brokoļi - 2.gab
  • Sarkanvīns - 100.gr
  • Soja - 80.gr
  • Medus - 60.gr
  • Dzērvenes - 100.gr
  • Zaļumi
  • Liellopu gaļas buljons - 1.kubiņš
  • Pīles krūtiņa - 500.gr