Pildīta vistas fileja karija mērcē

Gatavojam sātīgas vakariņas!

FOTO: Shutterstock.com

1. Vistas fileju iegriež pa vidu tā, lai viena mala paliek kopā.

2. Uzmanīgi izdauza ar gaļas āmuriņu no abām pusēm, apkaisa ar garšvielām, pilda ar siera-šampinjonu maisījumu, kam pievienots nedaudz "Spilvas" ražotās karija mērces.

3. Vaļējo filejas malu sasprauž ar zobu bakstāmajiem kociņiem, lai pildījums cepot neiztek.

4. Apcep fileju augu eļļā no abām pusēm brūnu, pārlej ar karija mērci un sutina, apgrozot filejas gabalus, kamēr mērce sabiezē.

5. Var pievienot saldo krējumu (ja vēlas mērci šķidrāku). Pasniedz ar vārītiem rīsiem. Lai garšo!!!

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Ķiplokpipari, sāls.pēc garšas
  • Rīvēts siers - 1 .sauja
  • Marinēti šampinjoni (sasmalcināti) - 1 .sauja
  • Karija mērce - 1.pudele
  • Vistas fileja - 3.gb
  • Augu eļļa .pēc vajadzības