Vistas gabaliņi garšvielu karija mērcē. Ātri un garšīgi
Ēdiens, kas pagatavojams 20 minūtēs.
Sastāvdaļas:
- Sāls
- 700 ml saldais krējums
- Karijs vai veikalā nopērkamais gatavais maisījums “Tikka Masala” (RIMI) 1 bundžiņa
- 3 gab. sīpoli
- 1 bundža sasmalcināti tomāti savā sulā
- 3 vai 4 gab. vistas filejas
- 3 paciņas rīsi
- 1 tējk. sviests vai augu eļļa
Gatavošana
- Uzliek vārīties rīsus.
- Sasmalcina un apcep sīpolus. Vistas fileju sagriež vidējos gabalinos un apcep sakarsētās taukvielās.
- Pievieno konservētus sasmalcinātus tomātus un kariju vai “Tikka Masala", sāli un vēl mazliet pacepina.
- Pārlej saldo krējumu, uz lēnas uguns maisa, kamēr krējums iegūst tumīgu konsistenci.
Pasniedz ar vārītiem/tvaikotiem rīsiem vai varītiem/ceptiem kartupeļiem.