Pildītas karbonādes visām gaumēm
Dienai, kad kārojas sātīgi paēst.
Sastāvdaļas:
- Milti panēšanai
- Siers (holandes, krievijas utt.) - 200 gr
- Brūkleņu ievārījums - 500 gr
- Melnās plūmes - 200 gr
- Olas panēšanai
- Cūkgaļa - 1 kg
- Rīvmaize panēšanai
- Sāls, pipari
Pagatavošana:
Sagriežam gaļu šķēlēs. Ar nazīti izgriežam gaļas sķēlē kabatiņu. Ja nav iemaņas, tad daram tā - no sākuma izgiežam kabatiņu un tikai tad nogiežam šķēli. Gaļas gabalus izklapējam.
Pildām ar melnajām plūmēm un sieru, vai brūkleņu ievārījumu.
Pildītās karbonādes panējam miltos, sakultā olā, rīvmaizē un atkal olā kam pievienotas garšvielas.
Liek cepties uz sakarsētas pannas.
Apceptās karbonādes kārto cepešpannā un pabeidz gatavot cepeškrāsnī. 180 grādos 15-20 min.
Pasniedz ar kartupeļiem vai salātiem.
Lai labi garšo!