Pikantā vistiņa ar medu
Sviestu, medu, sāli samaisa viendabīgā putriņā un ierīvē vistu no iekšpuses un ārpuses. Vienu kanēļstandziņu, divas anīsa zvaigznītes, trīs kardemona graudiņus ieliek vistā. Vistu ievieto cepamā papīra kabatā, pieliek atlikušās garšvielas, kabatu cieši aizver. Cep iepriekš sasildītā cepeškrāsnī 190 grādos aptuveni 1st.+,-.
Sastāvdaļas
- Sāls, pipari.pēc garšas
- vista - 1 - 1 1/2.kg.
- Medus - 2 - 3.ēd.k.
- Sojas mērce - 2.ēd.k.
- Kanēļa standziņa - 2.gab.
- Mīksts sviests - 2.ēd.k.
- Anīsa zvaigznītes - 3 - 4.gab.
- Kardemona graudiņi - 6.gab.