Gaļas pudiņš ar dārzeņiem

FOTO: Mammamuntetiem.lv
Gaļu samaļ, dārzeņus sarīvē. Saputotus olu dzeltenumus, izmērcētu maizi, kukurūzu, dārzeņus pieliek gaļai un visu labi sajauc, pieber sāli un pieliek saputotus olu baltumus. Ieeļļotu formu izkaisa ar rīvmaizi, 4/5 piepilda ar gaļas masu, nosedz ar foliju un vāra ūdens peldē aptuveni 15 minūtes.
Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.
Sastāvdaļas
- Rīvmaize
- Eļļa
- Dažādas vārītas vai sautētas gaļas - 240.gr
- Burkāni - 80.gr
- Pētersīļi - 60.gr
- Kukurūza - 60.gr
- Olas - 2.gab
- Gabaliņš pacietas maizes
- Piens - 80.gr
- Sāls
- Pētersīļu zaļumi