Gaļas pudiņš ar dārzeņiem
Gaļu samaļ, dārzeņus sarīvē. Saputotus olu dzeltenumus, izmērcētu maizi, kukurūzu, dārzeņus pieliek gaļai un visu labi sajauc, pieber sāli un pieliek saputotus olu baltumus. Ieeļļotu formu izkaisa ar rīvmaizi, 4/5 piepilda ar gaļas masu, nosedz ar foliju un vāra ūdens peldē aptuveni 15 minūtes.
Recepte no grāmatas Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna,1999.
Sastāvdaļas
- Rīvmaize
- Eļļa
- Dažādas vārītas vai sautētas gaļas - 240.gr
- Burkāni - 80.gr
- Pētersīļi - 60.gr
- Kukurūza - 60.gr
- Olas - 2.gab
- Gabaliņš pacietas maizes
- Piens - 80.gr
- Sāls
- Pētersīļu zaļumi