Pikantā vista gardām vakariņām

Cepam vistiņas!

Vienkārši un gardi!

FOTO: Shutterstock.com

Vienkārši un gardi!

 

Vistu sadalu mazos gabalos (apmēram1/2 sērkociņu kastītes lielumā), apcepu pannā, pievienoju smalkās daiviņās sagrieztu sīpolu. Turpinot cept, pievienoju šašlika mērci un visu kopā vēl apcepu. Tad pārlieku katliņā, pārleju ar ūdeni, pievienoju sāli un vāru, līdz gaļa sāk atdalīties no kauliem. Ūdeni lej ar aprēķinu, lai, beidzot vārīties, vienai porcijai paliktu apmēram 1 tasīte šķidruma. Pasniedzot pievienoju skābo krējumu, pārkaisu ar zaļumiem. Lieku galdā ar baltmaizi.

 

Avots: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Vista
  • Krejums
  • Šašliku mērce - 200.gr
  • Viens liels vai 2 vidēji sīpoli