Ar gaļas mērci pildītas pankūkas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gaļas mērcei nosmeļ virspusē peldošos taukus un sajauc 1 glāzi gaļas mērces ar 2 ēdamkarotēm bešamela mērces. Sakarsē cepeškrāsni. Katru pankūku piepilda. Pankūkas aizloka un nedaudz saplacina. Kārto ar sviestu ieziestā pannā (vienā kārtā). Atlikušo 1/2 glāzi gaļas mērces sajauc ar 1/2 glāzi bešamela mērces, pārlej pankūkām, pārkaisa ar rīvētu sieru, uzliek sviesta piciņas un uz 5 minūtēm liek krāsnī. Pasniedz tieši no pannas.

Bešamela mērces un gaļas mērces boloņiešu gaumē receptes atradīsi Mērces/Siltās mērces

 

Itāļu virtuve/Marčella Hazana.- Jumava,1995

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Pankukas
  • Muskatrieksts - 1/4.tējkar.
  • Bešamela mērce - 1/2 glāze un 2.ēd. kar.
  • Sviests - 2.ēd. kar.