Ar gaļas mērci pildītas pankūkas
Gaļas mērcei nosmeļ virspusē peldošos taukus un sajauc 1 glāzi gaļas mērces ar 2 ēdamkarotēm bešamela mērces. Sakarsē cepeškrāsni. Katru pankūku piepilda. Pankūkas aizloka un nedaudz saplacina. Kārto ar sviestu ieziestā pannā (vienā kārtā). Atlikušo 1/2 glāzi gaļas mērces sajauc ar 1/2 glāzi bešamela mērces, pārlej pankūkām, pārkaisa ar rīvētu sieru, uzliek sviesta piciņas un uz 5 minūtēm liek krāsnī. Pasniedz tieši no pannas.
Bešamela mērces un gaļas mērces boloņiešu gaumē receptes atradīsi Mērces/Siltās mērces
Itāļu virtuve/Marčella Hazana.- Jumava,1995
Sastāvdaļas
- Pankukas
- Muskatrieksts - 1/4.tējkar.
- Bešamela mērce - 1/2 glāze un 2.ēd. kar.
- Sviests - 2.ēd. kar.