Vista un ananāsi karija mērcē
Vistas fileju sagriež gabaliņos un apcep uz pannas, līdz tā jau
kļūst viegli brūna. Pievieno pavisam nedaudz kariju. Paralēli
katliņā liek vārīties makaronus vai rīsus.
Klāt liek sagrieztu papriku, ļauj 3 minūtes pacepties, tad pievieno
sagrieztus tomātus, atkal ļauj kādas 3 minūtes cepties, tad
pievieno ananasus (sagrieztus gabaliņos), arī sulu, kas ir
konservā, jāpielej nedaudz klāt, lai tas viss šķidrāks paliek.
Pēc kādām 3 minūtēm pielej saldo krējumu un pieliek kariju pēc
garšas. Vajadzētu skatīties, lai tā mērcīte (tikai šķidrums) sanāk
katram apmēram viena mazā kafijas tasīte.
Viss uzvārās un ir gatavs!
Šķīvī liek makaronus vai rīsus, pārlej ar mērci.
Sastāvdaļas
- Karijs vai dzeltenais karijs (piedeva vistas gaļai).santa maria gar
- Vistas fileja - 300-400.grami
- Konservēti ananāsu gredzeni vai gabaliņi .viens konservs
- Paprika - 1.gab.
- Saldais krejums - 300.ml
- Makaroni (var arī rīsus) - 1 iepakojums
- Tomāti - 2-3.gab.