Gaļas velnītis ar tomātiem, papriku un žāvētu speķi
Gaļu sagriežam šķēlēs. Izklapējam, apkaisām ar garšvielām.
Sagriežam papriku sloksnītēs. Tāpat arī žāvēto gaļu.
Gaļā ietinam pa vienai sastāvdaļai.
Rūpīgi saliekam uz pannas tā - ar vaļējo malu uz leju (iztiekot bez zobu bakstāmajiem, vai diegu kalniem).
Apcepam no visām pusēm.
Tad pielejam pavisam nedaudz ūdeni un pasautējam līdz gaļa ir gatava.
Veltnīšus pasniedz ar svaigiem salātiem, kartupeļiem vai rīsiem. Lai labi garšo :)
Sastāvdaļas
- Kaltēti tomāti eļļā
- Sāls, pipari
- Cūkgaļa - 600.gr
- Trekna žāvēta gaļa
- Paprika