Kartupeļu pankūkas

Kartupeļu pankūkas izcili garšo ar brūkleņu ievārījumu!

Kartupeļu pankūkas pasniedz karstas, tikko ceptas ar skābu krējumu, brūkleņu ievārījumu vai speķa mērci.

FOTO: Shutterstock.com

Kartupeļu pankūkas pasniedz karstas, tikko ceptas ar skābu krējumu, brūkleņu ievārījumu vai speķa mērci.

Nomizotus, noskalotus kartupeļus sarīvē, pievieno olas, sāli, miltus un samaisa. Ar karoti liek uz pannas sakarsētās taukvielās un cep no abām pusēm brūnganas pankūkas. Kartupeļu pankūkas pasniedz karstas, tikko ceptas ar skābu krējumu, brūkleņu ievārījumu vai speķa mērci.

 

Lauku virtve/Ņ. Masiļūne.- R.: Avots, 1993

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Sāls
  • Kviešu milti - 80.g
  • Olas - 2.gab
  • Kartupeļi - 1.kg
  • Taukvielas