Sautēta liellopu gaļa

Mīksti un sulīgi!

FOTO: Shutterstock.com

Mīksti un sulīgi!

Mīkstu gaļu bez cīpslām apcep sviestā brūnu, pieliek tomātu, 1/2 glāzes ūdens, lauru lapu un sautē zem vāka mīkstu.

Gatavu gaļu sagriež šķēlītēs, pārliek ar sasmalcinātiem un apceptiem sīpoliem, sēnēm, garšvielām un pasautē vēl 5-8 minūtes.

Gatavu gaļu liek bļodā, pārlej ar sēņu mērci un pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

 

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Svaigas sēnes - 100.g
  • Liellopa gaļa - 150.g
  • Sviests - 20.g
  • Sīpoli - 20.g
  • Tomāts - 1/2.gab
  • Baklažāni - 100.g
  • Garšvielas