Sautēta liellopu gaļa
Mīkstu gaļu bez cīpslām apcep sviestā brūnu, pieliek tomātu, 1/2 glāzes ūdens, lauru lapu un sautē zem vāka mīkstu.
Gatavu gaļu sagriež šķēlītēs, pārliek ar sasmalcinātiem un apceptiem sīpoliem, sēnēm, garšvielām un pasautē vēl 5-8 minūtes.
Gatavu gaļu liek bļodā, pārlej ar sēņu mērci un pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.
Sastāvdaļas
- Svaigas sēnes - 100.g
- Liellopa gaļa - 150.g
- Sviests - 20.g
- Sīpoli - 20.g
- Tomāts - 1/2.gab
- Baklažāni - 100.g
- Garšvielas