Grilēta vistas fileja
Vistas fileju noskalo, nosusina, sagriež gabalos.
Gatavo marinādi – medu sajauc ar olīveļļu, citrona sulu, sāli, pipariem, balzametiķi un ķiploku sulu.
Marinādi pārlej gaļas gabaliņiem, samaisa.
Pa virsu gaļai liek citrona šķēlītes.
Uz nakti liek ledusskapī.
Grilē, līdz gaļa gatava un apbrūnē.
Ēd ar dārzeņiem un mērci, ko gatavo no baltā jogurta un sasmalcinātām dillēm.
Recepti iesūtīja: Sanita Šteinberga
Sastāvdaļas
- Ķiploka daiviņas - 2.gab
- Olīveļļa - 4.ēdk.
- Puscitrons, sagriezts plānās šķēlēs
- Citrona sula
- Vistas fileja - 6.gab
- Sāls, malti melnie pipari
- Balzāmetiķis - 2.ēdk.
- Vijīgs medus