Spageti ar šķiņķa un sēņu mērci
Apcep smalki sagrieztu šķiņķi, pievieno plānās šķēlītēs sagrieztus tomātus un šampinjonus un sautē, līdz tie kļūst mīksti. Olas sajauc ar saldo krējumu, pieber piparus, sāli un piejauc tomātu mērcei, kad spageti jau gandrīz gatavi. Mērcei nedrīkst ļaut vārīties. Spageti iejauc sviestu un rīvētu sieru un pārlej ar mērci.
Sastāvdaļas
- Salds krējums - 2.ēdk.
- Olas - 2.gab
- Tomāti - 3 - 4.gab
- Rīvēts siers - 1/2.gl
- Sviests - 100.g
- Šķiņķis - 100.g
- Spageti - 400.g
- Šampinjoni - 150.g
- Sāls, pipari