Makaroni ar vistas fileju un spinātiem
Laiks spinātiem!
Spinātus atkausē un notecina sietā.
Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos.
Sīpolus nomizo un sasmalcina.
Apcep katliņā sakarsētā eļļā.
Pievieno spinātus un gaļu.
Nedaudz apcep.
Pievieno sāli, piparus un izspiestu ķiploku.
Mērcei pievieno sagrieztus tomātus un saldo krējumu.
Vāra apmēram 5 minūtes.
Makaronus gatavo, kā norādīts uz iepakojuma.
Makaronus notecina un sajauc ar mērci.
Pārkaisa ar sasmalcinātiem maurlokiem un pasniedz nekavējoties.
Sastāvdaļas
- Lentveida makaroni - 300.g
- Saldēti spināti - 300.g
- Vistas fileja - 4.gab
- Sīpols - 1.gab
- Olīveļļa - 2.ēdk.
- Sāls - 1.tējk.
- Baltie pipari - 1/2.tējk.
- Ķiploka daiviņas - 2.gab
- Tomāti - 4.gab
- Saldais krejums - 50.g
- Sasmalcināti maurloki