Kartupeļu pica
Kartupeļus un burkānus sarīvē, sīpolu smalki sagriež. Sajauc ar olām, miltiem, majorānu un sāli. Formu izsmērē ar taukvielām, uzliek divas plānas žāvētas krūtiņas šķēles. Kartupeļu masu ieliek formā, izlīdzina. Cep cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes. Tad uz izceptās kartupeļu masas liek sagrieztus tomātus, papriku, atlikušo krūtiņu un sarīvētu sieru un cep vēl apmēram 10 minūtes.
Sastāvdaļas
- Siers - 100.g
- Milti - 1.ēd.k.
- Olas - 3.gab
- Sāls
- Majorāns
- Sīpols - 1.gab
- Kartupeļi - 500.g
- Burkāni - 200.g
- Tomāti
- Saldais pipars - 1/2.gab
- Žāvēta krūtiņa - 50.g