Grilēti vistu šķiņķīši. RECEPTE
Gatavo marinādi: sajauc majonēzi, sakapātu ingvera sakni, ķiploku sāli. Šķiņķīšus liek marinādē. Marinē vismaz 3 stundas. Šķiņķīšus cep grilā apmēram 15 līdz 20 minūtes. Salātus, dilles, lociņus, pētersīļus sasmalcina un pārlej ar Ķīnas saldskābo mērci un pasniedz kopā ar grilētajiem vistu šķinķīšiem.
Sastāvdaļas
- Rukolas salātu lapas
- Lociņi
- Vistu šķinķīši - 8.gab
- Ingvera sakne - 3.cm
- Majonēze - 200.g
- Ķiploku sāls - 10.g
- Salātu lapas - 100.g
- Dilles
- Pētersīļi
- Kinas saldskaba merce - 1.burciņa