Pikantie ķiploku spageti
Spageti vāra. Čili paprikām izņem sēkliņas un mīkstumu sasmalcina. Pētersīļus noskalo un sasmalcina. Pannā sakarsētā eļļā dažās minūtēs apcep olīvas, čili paprikas un pētersīļus. Pievieno izspiestu ķiploku, sāli un citronpiparus. Spageti notecina. Makaronos iecilā olīvu maisījumu. Spageti pasniedz ar salātu lapiņām.
Sastāvdaļas
- Ķiploka daiviņas - 2.gab
- Melnās olīvas bez kauliniem - 150.g
- Zaļās olīvas bez kauliņiem - 150.g
- Eļļa - 2.ēd.k.
- Saišķītis pētersīļu
- Sarkanās čili paprikas - 2.gab
- Spageti - 280.g
- Sāls - 1.tējk.
- Citronpipari - 1/4.tējk.