Vokpannā cepts cūkgaļas sautējums
Makaronus izvāra. Fileju sagriež sloksnītēs. Burkānus un pastinaku nomizo. Sagriež smalkās sloksnītēs. Puravu rūpīgi noskalo un sagriež sloksnītēs. Vokpannā vai lielā parastajā pannā uzkarsētā eļļā nedaudz apcep gaļu. Palaikam apmaisa. Pievieno dārzeņus. Dažas minūtes visu cep. Pielej sojas mērci un vīnu. Uzkaisa baziliku, timiānu vai oregano, sāli un piparus. Ēdienu dažas minūtes sautē. Makaronus notecina. Iemaisa sautējumā vai pasniedz atsevišķi. Sautējumu pasniedz ar gurķu šķēlītēm, galviņsalātiem un redīsiem.
Sastāvdaļas
- Timiāns vai oregano - 1/2.tējk.
- Sojas mērce - 2.ēd.k.
- Saldēti zirņi - 200.g
- Puravs - 1.gab
- Eļļa - 2.ēd.k.
- Mazs pastinaks - 1.gab
- Burkāni - 1 -2.gab
- Cūkas fileja - 200.g
- Gliemežvāku makaroni - 300.g
- Sāls - 1/2 - 1.tējk.
- Baziliks - 1.tējk.
- Melnie pipari - 1/4.tējk.
- Baltvīns - 50.g