Sulīgi spriganais šašliciņš

FOTO: Inese Stuģe

Sagriežam gaļiņu tādos gabaliņos, kādi pašam patīk. Pievienojam sīpoliņus, kas sagriezti gredzenos, sasmalcinātus lociņus, tad uzberam sāli, piparus, vegetu un visu no sirds samaisām (jo vairāk samīca, jo sulīgāka gaļīte), beigu beigās uzlejam dārzeņu sulu un atkal samīcām. Tad liek gaļiņai mieru, vislabāk uz nakti..... Ir sanākusi superīga gaļiņa cepšanai uz uguns:)

Lai labi garšo!

 

Iesūtījusi: Dace Segliņa - Mazistaba, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Cido dārzenju sula - 500.gr
  • Locinji.buntīte
  • Vegeta - 2.ēdk.
  • Sāls - 1.tējk.
  • Sīpoli - 3.gab
  • Pipari - 1.ēdk.
  • Cuukgalja - 5 .kg