Šašliks Ņam!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gaļu ieliek stikla traukā un pievieno garšvielas, sākot ar pipariem, sāli utt., un tad uzlej karstu, vārītu ūdeni, kad pieliets ūdens pievieno medu (cukurs neder) un citronus. Vēlams uzlikt traukam vāku. Marināde jātur kamēr atdziest ūdens un tad droši var likt uz grila, būs gardi. :)

Man gan ģimene, gan draugi sajūsmā. :)

 

Iesūtījusi: Annija Prisjolkova, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Vārīts ūdens - 1.litrs
  • Cūkgaļa - 2.kg
  • Gaļas kopējā garšviela - 2.tējkarotes
  • Vidusjūras garšviela - 2.tējkarotes
  • Medus (šķidrs) - 3.tējkarotes
  • Sāls.pēc garšas
  • Ķiploki .pēc garšas
  • Worcestershire mērce - 3.tējkarotes
  • Citrons - 3.šķēlītes