Šašliks tomātainā kefīrā
Citroni, sīpoli, tomātu pasta, kefīrs, cūkgaļa...
Gaļa gabaliņos, kā jau vienmēr. Sīpoli ripiņās. Citroniem nomizoju mizas, man nepatīk ar mizām, dod rūgtumu. Citronu sagriež pabiezās šķēlēs. Visu liek traukā. Lej virsū kefīru. Tomātu pastu. Izber visu paciņu garšvielas. Ar rokām cītīgi maisa, neaizmirstot ik pa brīdim nolaizīt tās. Ja liekas, ka gribās vēl ko- droši! Es vēl citreiz piegriežu zaļumus - kādi ir. Sāli varbūt nedaudz. Nopērku divas paciņas garšvielu, lai būtu ko piebērt, ja nu gadījuma gribās štengrāku. Kefīru arī var pieliet vairāk, jo tā marināde ir tik garšīga, ka taisot diezgan daudz izlaizās ;) Labu aptīti! :)
Iesūtījusi:
Antra Landsberga,
dalībniece
Sastāvdaļas
- Citroni - 3.gab.
- Sīpoli - 4 - 5.gab.
- Tomātu pasta - 1 .mazā burciņa (nepilna)
- Kefīrs - 1 1/2.l
- Cūkgaļa - 3 .kg
- Šašliku garšvielas maisījums santa maria (lielā paciņa) - 1.gab.