Cepamgaļa āmītes gaumē
Gaļu sagriež šķēlēs, nedaudz paklapē, samaisa ar garšvielām. Ķiplokus un piparmētras samalcina. Ielieku marinējamā aparātā (iegādāts TV shopā) un darbinu 2x pa 9 min. Cepamgaļa gatava!
Ģimenes galva kurina pannu (grilu), un pēc 20 minūtēm ģimene ēd vakariņas dārzā, putnu dziesmas klausoties.
Iesūtījusi: Aija Saulāja, konkursa Marinējumu receptes dārza svētkiem dalībniece
Sastāvdaļas
- Pipari vai muskatrieksts.pēc vajadzības
- Ķiploki - 2.galviņas
- Vārāmā sāls.pēc vajadzibas
- Laba olīveļla.pēc vajadzības
- Cūkgaļas kakla karbonade - 2 .kg
- Piparmētra-svaiga - 7-9 .lapiņas
- Cukurs1 - 1.ēdamkarote