Grilētas cūku ribiņas

Foto: Viktorija Kuprijanova

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Viktorija Kuprijanova

Ingvera sakni sarīvē, ķiplokus saspiež un sajauc ar pārējām marinādes sastāvdaļām. Tajā liek ribiņas un tur vismaz 2 stundas (var atstāt uz nakti).
Grilē 15 minūtes, laiku pa laikam aplaistot ar marinādi. Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem un aso kečupu.

 

Iesūtījusi: Sigita Kuzmina, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Sezama eļļa - 1.ēdk
  • Svaigu ingvera sakņu - 20.g
  • Cukura - 2.tējk
  • Marinādei:sojas mērces "kikkoman" - 3.ēdk
  • Cūku ribiņu - 1.kg
  • Ķiploku daivas - 2
  • Puravu sakņu daļas - 50.g
  • Šķipsniņa malto piparu