Grilētas cūku ribiņas
Ingvera sakni sarīvē, ķiplokus saspiež un sajauc ar pārējām
marinādes sastāvdaļām. Tajā liek ribiņas un tur vismaz 2 stundas
(var atstāt uz nakti).
Grilē 15 minūtes, laiku pa laikam aplaistot ar marinādi. Pasniedz
ar svaigiem dārzeņiem un aso kečupu.
Iesūtījusi: Sigita Kuzmina, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece
Sastāvdaļas
- Sezama eļļa - 1.ēdk
- Svaigu ingvera sakņu - 20.g
- Cukura - 2.tējk
- Marinādei:sojas mērces "kikkoman" - 3.ēdk
- Cūku ribiņu - 1.kg
- Ķiploku daivas - 2
- Puravu sakņu daļas - 50.g
- Šķipsniņa malto piparu